Entry-header image

Политика на Дом Младенови – Созопол

Моля прочетете правилата за пребиваване в хотела

Настаняване:

След 15:00 часа в деня на настаняване.

Освобождаване:

До 11:00 часа в деня на напускане

Гарантиране на резервации и защита от дублиране на резервация:

За да е гарантирана Вашата резервация е необходимо да бъде заплатен депозит на стойност 30% от общата сума, в рамките на 48 часа след направата й, но не по-късно от датата на настаняване. Когато това е официален почивен ден – в първия работен ден. Дом Младенови си запазва правото да анулира резервации, за които не е заплатен депозит в срок, като резервираното помещение ще бъде пуснато за препродажба.

Анулиране на резервации:

При анулация или промяна на резервацията до 14 дни преди датата на настаняване – гаранционния депозит се възстановява.

При анулация или промяна на резервацията между 7 и 14 дни преди датата на настаняване, гаранционния депозит Не се възстановява, но може да бъде използван за бъдеща резервация.

При анулация на престоя по-малко от 7 дни преди датата на настаняване, се дължи неустойка в размер на 30% от общата сума и гаранционния депозит Не се възстановява.

Анулацията или промяната на резервацията се заявява писмено и трябва да бъде потвърдена писмено от хотела. Имената по тези резервации могат да бъдат променяни без санкции.

Трансфери:

Предлагаме посрещане и транспорт от и до летище Сарафово/Бургас в климатизиран автомобил. Цена: 80 лв. в едната посока, до 4 души с умерено количество багаж. За повече от 4 души ще е необходима допълнителна организация на транспорта. Моля, свържете се с нас, за повече информация.

Камериерски услуги:

Ние предлагаме почистване на стаите, всеки ден, в часовете между 08:00 до 15.00 часа. Ако има поставена табелка “Не безпокойте” до 15:00 стаята ще бъде почистена на следващия ден.

Подмяна на спално бельо се извършва на всеки пети ден считано от деня на настаняване, а на хавлиени кърпи – на всеки трети ден.

Интернет:

В хотела се предлага безплатен интернет. Паролата за WiFi можете да получите на рецепция.

Късно освобождаване на стаята:

Ако желаете да се възползвате от услугата късно освобождаване на стая или да удължите престоя си, моля свържете се с нас и заявете Вашето желание. В деня преди отпътуването те ще Ви дадат отговор дали това е възможно. Цената за късно освобождаване до 16:00 часа е 50% от цената на съответното помещение. След 16:00 часа – пълната стойност на помещението. Моля да се има предвид, че при късно освобождаване е възможно стаята да бъде променена.

Закуска:

Срещу допълнително заплащане, предлагаме закуска в трапезарията на най-горния етаж. Закуската се сервира от 8:30 до 10:30 часа. Тя се заявява предварително на рецепция най-късно предишният ден.

Пералня:

Предлагаме ползване на пералня. Услугата се заплаща се допълнително.

Политика за сервиране на алкохолни напитки:

Съгласно българското законодателство, не се разрешава употребата на алкохол от гости под 18-годишна възраст.

Забранява се употребата на алкохол и цигари в стаите!

Политика за пушенето:

В съответствие с българското законодателство, Дом Младенови спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на хотела, в това число: стаи за гости, обществени площи и коридори. Определените зони за пушене са разпределени в рамките на откритата част на хотела.

Политика за хранителни продукти:

За добрата хигиена в спалните помещения, желателно е собствените храни и напитки да се консумират в трапезарията на последния етаж. ( За апартаментите с кухня, това не се отнася.)

Политика по отношение достъпът на външни лица (които не са гостина хотела):

Достъпът на посетители, които не са гости на хотела, е забранен. Приятели на нашите гости могат да се срещат свободно с тях на двора.

Поведение:

Ние сме вежливи, усмихнати и любезни с нашите гости и очакваме те също да се държат по приятен и културен начин. Личното спокойствие за всеки един от останалите ни гости е наш приоритет. Скачания, ругатни и хулиганско поведение са оскърбителни и не се толерират. Хотелът си запазва правото да санкционира гост или гости, които умишлено или по непредпазливост причиняват увреждане на хотела или обзавеждането.

Ако тези щети се установят, след като гостът си е тръгнал, хотелът си запазва правото да се свърже с туроператора или други органи за по-нататъшна помощ.

Моля да се съобразявате със следните общи правила:

  • Деца под 7 годишна възраст трябва да бъдат придружени от възрастен и не се оставят без надзор.
  • Катеренето по оградата, столовете и масите, както и увисването по парапетите в коридора и трапезарията е абсолютно забранено.
  • Всички гости са длъжни да се съобразят с правилата, указанията и устните препоръки на персонала.

Домашни любимци:

Домашни любимци не са разрешени в хотела.

Паркинг:

Хотелът разполага с неохраняем паркинг, който е безплатен за гостите на хотела, в зависимост от наличността на местата за паркиране. Хотелът не носи отговорност за щети или кражба на превозни средства, паркирани на територията на паркинга до хотела.

Охраняем, платен паркинг има на Пристанището – на 10 мин. пеша от дома ни и на Стадиона – 7 мин. пеша от дома ни.

Съхранение на ценности:

Дом Младенови осигурява сейф за съхранение на ценности при собственика. Използването му е безплатно. За подробна информация, моля попитайте на рецепция. Хотелът не носи отговорност за каквито и да било ценности и пари, оставени не заключени извън сейфа, както в стаите, така и в общите помещения.

Изгубени вещи:

Дом Младенови не носи отговорност за изгубени, повредени или откраднати лични вещи. Намерени вещи се съхраняват 30 (тридесет) календарни дни, след този срок ако те не са потърсени, хотелът си запазва правото да бъдат унищожени или да бъдат дарени на местна благотворителна организация.

Оплаквания, възстановявания на средства и щети:

Всеки коментар или жалба по отношение на престоя трябва да се направи при собственика по време на престоя, така че въпросът да бъде решен веднага. Хотелът си запазва правото да таксува гости за причиняване на щети, съзнателно причинени, по небрежност или непредпазливост.

Хотелът не поема никаква отговорност за услуги, предоставени от трети страни на гостите.

Плащане на допълнителни услуги:

Всички цени са в национална валута, която е български лев (BGN). Всички плащания се обработват в лева, както се изисква от закона.

Защита на личните данни:

Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Ние оценяваме оказаното ни доверие избирайки да посетите Дом Младенови, Созопол и следваме произтичащите от това ангажименти да пазим неприкосновеността на предоставената ни от Вас лична информация като се стремим строго да се придържаме към ЗЗЛД.

Последици при нарушение на политиката на хотела:

В случай на нарушаване на правилата и политиките на хотела, ръководството може да се прибегне до прекъсване на резервацията веднага, без да носи отговорност за възстановяване на суми или обезщетение. От всички гости, служители и представители на туроператорите се очаква да се придържат към тази политика. За допълнителна информация относно хотелската политика и предлаганите услуги, моля вижте справочника, който може да се намери във всяка стая.

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТЕН ПРЕСТОЙ В НАШИЯ СЕМЕЕН ХОТЕЛ!