Entry-header image

Вашата защита срещу Covid-19

Скъпи гости!

Здравето и благополучието на нашите гости и на персонала са от първостепенно значение за нас. Наша отговорност е да съдействаме за ограничаване разпространението на COVID-19, като се съобразим изцяло с препоръките и указанията на правителството, здравните институции и медицинските експерти. Във връзка с това сме предприели следните мерки:

UV-C 2020

Допълнителна дезинфекция: Освен обичайната дезинфекция на подове и повърхности в стаите се извършва и дезинфекция с ултравиолетов апарат с висок интензитет на UV-C лъчение. Апарата е сертифициран и предназначен за здравни заведения, като унищожава 99,9% от микроорганизмите във въздуха и по повърхностите, включително COVID-19. Повече информация за UV-C дезинфекцията и използвания апарат можете да прочетете тук и тук

Ежедневното почистване на стаите е с подчертано внимание към често докосвани повърхности и предмети, напр. дистанционно управление, дръжки за врати и прозорци, гардероби, ключове за осветление, баня и др. Стаите се проветряват след всяко почистване.  Спалното бельо и кърпите са дезинфекцирани от специализирана фирма и се изпират при минимум 60 С с добавяне на препарат и дезинфектант.

Персонал на хотела: Нашите служители спазват висока лична хигиена и са снабдени с предпазни средства – маски, шлемове и ръкавици. Те се грижат за честата дезинфекция на всички общи части;

Социално дистанциране: Инсталирани са индикатори за спазване на социална дистанция в целия хотел. Моля, пазете дистанция между себе си и другите – поне 1.5 метра.

Пристигане / настаняване: Необходимо е гостите да съобщават предварително часа си на пристигане, за да няма струпване при настаняването. Не настаняваме/изпращаме няколко човека едновременно, освен ако не са членове на едно семейство. Осигурена е дезинфекционна станция на входа на дома ни и дезинфекцията при влизане в хотела е задължителна. Всички гости попълват декларация за известяване при поява на симптоми, съгласно инструкциите на министерството на туризма.

Обща трапезария и кухня: Извършва се ежедневна дезинфекция на масите, столовете и кухнята. Необходимо е гостите да използват дезинфектанти за ръце на входа на помещението. Намален е броят на масите с цел осигуряване на социално дистанциране. Една маса се използва най-много от 4 човека, които са членове на едно семейство или на една стая.